Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă, acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului confirmați că sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Citește mai mult.
Accept
0
0 Coș (gol)

Conform legilor in vigoare, renuntarea la produsele cumparate se poate face fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii (reglementeaza informatiile ce trebuie oferite consumatorilor in stadiul precontractual) si Legea nr 365/2002 privind comertul electronic republicata in temeiul art. II din Legea nr. 121/2006 pentru modificarea si completarea Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic.

Clientii Epic Wear pot returna in termen de 14 zile calendaristice produsele cumparate din magazinul online www.epicwear.ro.

IMPORTANT: conform Art. 16 din OUG 34/2014, fac exceptie de la dreptul de retragere produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii. Acestea nu se returneaza! Din aceasta categorie fac parte si ciorapii.

www.epicwear.ro doreste sa isi multumeasca toti clientii, in procent de 100%.

Stim ca acest tel e greu de atins si vor exista clienti care vor dori sa restituie produsele cumparate de la noi. Intelegem acest lucru si dorim sa venim in ajutorul acelora dintre dumneavoastra care dintr-un motiv sau altul doresc sa returneze produsele.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.

Taxa de transport nu se returneaza.

Conditiile in care le puteti returna sunt:

1. Produse defecte sau care prezinta deteriorari in momentul primirii/receptiei:

Va rugam sa efectuati verificarea calitatii produselor imediat ce ati primit si achitat coletul sau in maximum 14 zile de la efectuarea comenzii. Facem tot posibilul ca produsele sa fie livrate fara defecte. Dar in cazul in care primiti un produs defect tot ce aveti de facut este sa contactati echipa www.epicwear.ro, email: office@epicwear.ro, si vom aranja ca produsul sa fie inlocuit.

2. Produse livrate gresit:

Va rugam sa efectuati verificarea/numararea produselor imediat ce ati primit si achitat coletul. Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat, va rugam sa semnalati telefonic acest lucru in momentul primirii coletului, cu agentul curier martor, pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. In procedura de returnare va urma trimiterea unui email la adresa office@epicwear.ro cu detalierea celor intamplate. Costurile de transport ale produsului returnat sunt suportate de catre client. In cazul in care se doreste schimbarea produsului din diferite motive, www.epicwear.ro asigura transportul gratuit pentru un singur schimb.

Observatii generale

Completeaza formularul de retur , asigura bine produsul si pune-le impreuna in cutie.
Solicita ridicarea de la orice firma de curierat (exclus Posta Romana ) , costul de transport va fi in sarcina ta.
Adresa de returnare :
TAL CHEN IMPEX SRL / tel : 0721014496
Sos. Dudești-Pantelimon, Nr. 23, Sector 3, București

Inlocuirea produselor

Un produs deja achizitionat se poate schimba doar cu unul de marime diferita!

Va rugam sa ne adresati o instiintare in care sa mentionati ce produs intentionati sa returnati, data la care v-a fost livrat si noua marime dorita. Instiintarea va fi trimisa la adresa de email office@epicwear.ro. In termen de maxim 2 zile lucratoare veti fi contactat de un reprezentant al nostru care va va oferi informatiile despre procedura de returnare si schimbare a produselor.

Un produs se schimba o singura data.

Din motive de igiena, produsele purtate sau/si spalate nu vor fi returnate.

Returnarea banilor in cazul unui retur se va face in aproximativ 5 zile lucratoare, direct in contul dumneavoastra bancar. In momentul in care solicitati un retur sunteti obligati sa oferiti datele dumneavoastra bancare pentru a se putea efectua transferul.

IMPORTANT: retururile facute fara instiintarea scrisa prealabila si care nu au primit acceptul nostru, nu vor fi luate in considerare. Returnarea produselor trebuie facuta cu respectarea conditiilor de mai sus si folosind serviciul de curierat rapid.

Conditii speciale

In durata de livrare, pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere.

In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari www.epicwear.ro, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

Prin plasarea comenzii pe site-ul www.epicwear.ro, va asumati luarea la cunostinta si acceptarea conditiilor mai sus prezentate.