Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă, acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului confirmați că sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Citește mai mult.
Accept
0
0 Coș (gol)

Orice comanda plasata pe www.epicwear.ro beneficiaza de transport pe intreg teritoriul Romaniei, indiferent de modalitatea de plata aleasa, la un cost fix de 19,99 lei pentru comenzi pana la 300 lei si TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 300 lei.

Durata livrarii

Estimarea noastra privind livrarea, se bazeaza pe cativa factori foarte importanti: intervalul orar la care a fost plasata comanda, disponibilitatea produselor comandate, interdependenta produselor comandate (ex: unul sau mai multe produse din aceeasi comanda, pot fi disponibile sau indisponibile) si distanta de livrare.

Un termen estimativ de livrare este de 1-2 zile lucratoare din momentul plasarii comenzii de catre dumneavoastra, in functie de disponibilitatea stocului.

Derularea comenzii

Lansarea comenzii (telefonic sau pe site) – dupa lansarea comenzii, veti primi un email de confirmare prin care se confirma inregistrarea in sistem a comenzii dumneavoastra.

Prelucrarea comenzilor se face in fiecare zi lucratoare, conform programului mentionat pe site. In cazul comenzilor plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi prelucrate in urmatoarea sau in prima zi lucratoare.

In unele cazuri, un reprezentant Call Center va intra in contact cu dumneavoastra si va va informa asupra disponibilitatii produsului / produselor si pentru confirmarea comenzii.

Modalitati de livrare

Site-ul www.epicwear.ro efectueaza livrarile prin firma de curierat rapid Sameday. Preferinte legate de livrare – puteti alege locatia: la birou, acasa sau la o alta adresa mentionata, fara niciun cost suplimentar.

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului. In cazul in care acesta este deteriorat, va rugam sa ne contactati telefonic.

Livrarea produselor

Produsele sunt inmanate sigilate in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. Pentru o protectie mai buna a produselor, va vom expedia produsele cu un ambalaj suplimentar.

CONFORM Ordonantei Guvernului 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008:

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare produsului de pe acest site, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 48 ore de la efectuarea comenzii.

Consumatorul are responsabilitatea si obligatia sa onoreze comanda in momentul in care este solicitat de catre operatorul firmei de curierat prin avizul sau emailul de urmarire a comenzii primit de la vanzator.

Aveti dreptul de a comanda doar daca aveti varsta minima de 18 ani, in caz contrar vor fi trasi la raspundere parintii sau tutorii pentru cheltuielile si daunele provocate de expedierea coletelor neridicate.

Consumatorul este rugat sa respecte randuriile de mai sus, in caz contrar va încălca o dispozițiune legală imperativă sau prohibitivă – este considerata FRAUDA si este pedepsita conform legiilor in vigoare.

Conditii speciale

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari www.epicwear.ro, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii. Prin plasarea comenzii pe site-ul www.epicwear.ro, va asumati luarea la cunostinta si acceptarea conditiilor mai sus prezentate.