Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă, acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului confirmați că sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Citește mai mult.
Accept
0%
0
0 Coș (gol)

Pijama din satin Ola

274,68 lei -20%
219,74 lei cu TVA

Setul Ola este o combinație de satin ecru deschis cu dantelă neagră. Această combinație de culori face o impresie unică. Setul nostru este format dintr-un top cu bretele subțiri, care are o inserție de dantelă în partea de sus, arătând subtil puțin mai mult din corp. Partea inferioară a setului este formată din pantaloni scurți din satin de culoare ecru deschis împodobiți cu dantelă în partea de jos. Întregul set arată extrem de elegant și plin de farmec.

Setul Ola este o idee de cadou perfecta pentru o persoana iubita. Aceste culori clasice și subtile vor atrage cu siguranță orice femeie.

Cauți ceva special pentru o noapte romantică cu partenerul tău? Nu căutați mai departe decât unul dintre seturile noastre de lenjerie de noapte de lux! Confectionata din cele mai bune materiale, aceasta tinuta te va face sa te simti plina de farmec si sexy. Perfect pentru acele momente intime petrecute împreună. Comanda acum! 

Compozitie: 100% poliester, Satin

Cutie din carton, perfect pentru cadou

Cod produs
set ola
Mărime (S)
  • XL
  • S
  • M
  • L
Produs disponibil cu alte opțiuni

Pijama din satin Ola Pijamale dama DKAREN set ola

Referințe specifice

ean13
6427616364809

Recenzii (0)

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.