Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă, acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului confirmați că sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Citește mai mult.
Accept
0
0 Coș (gol)

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.epicwear.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

www.epicwear.ro este proprietatea SC TAL CHEN IMPEX SRL si inregistrata corespunzator la OSIM.

Domeniul www.epicwear.ro impreuna cu magazinul virtual si toate instrumentele software/baze de date necesare, este administrat de SC TAL CHEN IMPEX SRL in scopul comercializarii produselor prezentate in site.

Partenerul comercial al clientului persoana fizica sau juridica este SC TAL CHEN IMPEX SRL care are in proprietate, vinde catre clientul persoana fizica sau juridica produsele prezentate in site si incaseaza de la acesta contravaloarea lor. SC TAL CHEN IMPEX SRL furnizeaza bunurile si serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos.

Pentru folosirea site-ului in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. SC TAL CHEN IMPEX SRL isi asuma dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.epicwear.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Site-ul www.epicwear.ro este gazduit de serverele societatii Easy Host SRL. Societatea SC TAL CHEN IMPEX SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc. SC TAL CHEN IMPEX SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.epicwear.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.